Des d’A Cel Obert us convidem a tots a col·laborar com a voluntaris del festival! Només cal que us apassioni aquest projecte i tingueu ganes de donar a conèixer les intervencions efímeres d’aquesta edició, així com l’arquitectura i el patrimoni històric de la ciutat. Es poden tenir coneixements previs o no, ser professional o estudiant, arquitecte, periodista, historiador… Ser major de 16 anys i la il·lusió són els únics requisits!

Els voluntaris sereu una peça clau per a l’èxit del festival i volem que esteu a gust realitzant les vostres tasques. Per això, us demanem que quan us registreu com a voluntaris escolliu el rol que us agradaria desenvolupar. Des de l’organització es treballarà per a què tothom pugui realitzar la funció que més desitgi.

Podreu invertir el temps que vulgueu, un dia sencer, dos, tres, sols matins, tardes, algunes hores i fins i tot, compartir-lo amb els vostres amics o familiars.

Podreu registrar-vos com a voluntaris fins el dia 8 de setembre de 2018. Només cal que us descarregueu el formulari que trobareu a sota, l’empleneu amb les vostres dades i l’envieu a l’adreça info@acelobertfestival.cat amb la paraula VOLUNTARIAT com a assumpte.

Per a conèixer el funcionament del voluntariat i poder escollir el vostre rol, és important que us descarregueu prèviament el manual del voluntari.

A Cel Obert és un festival que va creixent any rere any i per això, la vostra implicació és imprescindible en aquesta edició. Us donem les gràcies per endavant!

Manual del voluntari i formulari d’inscripció