Artistes convidats per la Xarxa Transversal

INTERIORS A2 ESTUDI el formen Carles Juncà i Míriam Soler, un estudi d’arquitectura i disseny dedicat al desenvolupament d’espais residencials i comercials ubicat a Olot des de l’any 2007. Carles Juncà s’introdueix en el món professional l’any 98 i combina la tasca professional amb la tasca docent. Míriam Soler obté el grau en arquitectura i també desenvolupa paral·lelament la tasca professional i docent. Com a components de l’estudi han desenvolupat obres de disseny arreu del país, algunes de les quals han estat seleccionades ens els premis d’arquitectura de les comarques gironines.

La seva proposta per al festival pretén obrir una porta al passat, trobar una drecera al futur; viatjar en el temps.

Tot i ser qüestions que se’ns escapen a tots de les mans i que fins ara hem considerat utopies només a l’abast de cineastes i escriptors, podem afirmar que tots i cadascun de nosaltres disposem d’un espai personal, íntim i infranquejable allà on només nosaltres podem entrar. Un espai on, amb la mirada perduda o els ulls tancats, ens podem imaginar en un altre lloc.

Podem tornar a la nostra infantesa al sentir una melodia que ens hi transporta; podem retrocedir fins a un altre moment al sentir una fragància que ens hi evoca, o podem imaginar-nos en un espai – temps totalment irreal i reflex de la nostra imaginació només de la mà d’una il·lusió que, de vegades, només coneixem nosaltres mateixos.

Aquest espai màgic, aquest espai tan immaterial i volàtil, es pot representar a partir d’un túnel, perquè en el fons, aquest espai és connector de dos punts. Un túnel del temps que ens porta ara i a nosaltres on volem estar, sigui un moment del passat o del futur.