Rebeca Royo Andreu és l’autora del projecte “El Cel a la Terra”.

Tortosina estudiant de Belles Arts a la Universitat de Barcelona i de Filosofia a la UNED, des del 2007 ha participat en diferents concursos de fotografia i pintura dels quals ha resultat guanyadora en diversos d’ells. Destaquem el Premi al XXVIIIè concurs de Pintura ràpida a Horta de Sant Joan aquest 2014.

Ha format part del programa europeu d’intercanvi per a joves artistes Youthpass for Youth – Exchanges “VIVIR LA CIUDAD” Espanya-Itàlia, 2008 així com de diverses exposicions, tant a nivell individual com col·lectiu.


El projecte “El cel a la Terra“, emplaçat al pati del Convent de la Puríssima, parla sobre l’existència terrenal i les aspiracions divines, inherents a l’ésser humà des dels seus inicis. La tradició cristiana situa l’origen i el destí de la humanitat en un paradís celestial més enllà del temps i l’espai. No és casualitat que els convents tinguin una obertura central en forma de pati, així el cel i la divinitat es fan presents a l’espai arquitectònic tancat d’aquests edificis.

Mitjançant la instal·lació projectada, el cel descendirà a la Terra. Cada individu podrà veure el seu rostre reflectit enmig de la Terra promesa i ubicar-se a ell mateix entre la Terra i el cel.