Cristina Bestratén

Cristina Bestratén

Cristina Bestratén és arquitecta per l’ETSAB i màster en Disseny d’Espai, Producte i Comunicació per la UPC. És co-creadora del Festival A Cel Obert de Tortosa i de l’espai de creació col·lectiva URVIART del URV Campus Terres de l’Ebre. És co-autora de diverses instal·lacions efímeres amb les quals ha rebut reconeixements i premis, tant nacionals com internacionals, entre els quals destaquen els obtinguts en els Premis FAD Internacionals 2014 i els Premis Emporia, Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera 2015.

Pilar Lanau

Pilar Lanau

Artista plàstica, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i màster en direcció i disseny de projectes expositius per la UPF. Actualment és la directora de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, de la que ha estat tècnica en dinamització cultural i professora de dibuix d’ideació des de l’any 2006.

Marian Marín

Marian Marín

Marian Marín és graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics per l’Escola Llotja de Barcelona, en l’especialitat de pintura.
Ha participat en diverses exposicions i muntatges artístics, entre els quals destaca col·lectiva Kop a 9, obra seleccionada per a la Biennal d’Art Ciutat d’Amposta. La seva obra ha estat seleccionada, també, pel concurs Tapiró de Pintura de la Diputació de Tarragona i ha realitzat diverses col·laboracions amb fundacions, entitats i ajuntaments. Durant 17 anys es va dedicar a l’ensenyament plàstic infantil per a nens de 3 a 5 anys i actualment és professora i directora d’Esardi, Escola d’Art i Disseny Amposta.

Jelena Prokopljević

Jelena Prokopljević

Jelena Prokopljević és arquitecta i investigadora especialitzada en l’arquitectura i urbanisme dels països socialistes, com a part de la història general de l’arquitectura contemporània. És llicenciada per l’Escola d’Arquitectura de la Universitat de Belgrad (1998) i doctora per la UPC (2006). El 2016, va ser co-comissària del Pavelló de Catalunya “Aftermath. Arquitectura més enllà dels arquitectes” de la Biennal d’Arquitectura de Venècia. Actualment, és vocal de la junta directiva de l’associació Arquinfad, professora d’Història i Teoria a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC) i, també, d’Història Urbana i de Barcelona al Barcelona Architecture Centre (BAC). És autora de diverses publicacions i conferències i, a més a més, col·laboradora del col·lectiu d’arquitectes El Globus Vermell.