Pep Quilez

Pep Quilez

Arquitecte i gestor de projectes culturals. Va ser fundador de la plataforma Q9 Magazine a l’any 2012, que va obtenir el Premi AJAC de Difusió de l’Arquitectura 2014. El projecte va ser exposat en la darrera Biennal d’Arquitectura de Venècia, dins el pavelló d’Espanya per Atxu Amann. Ha treballat per a diverses institucions i projectes culturals com el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), en el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i és membre de la junta d’Arquinfad des de 2016. El seu perfil transdisciplinari li ha permès col·laborar en projectes del món del disseny, la tecnologia i l’art, així com en empreses de l’àmbit de la comunicació de dades com Domestic Data Streamers. Actualment treballa en diferents projectes relacionats amb l’art i la cultura, combinant-los amb altres projectes d’arquitectura i disseny de l’espai.

Laia Beltran

Laia Beltran

Periodista especialitzada en cultura, disseny i moda, que col·labora en diferents mitjans com l’ARA i la revista Time Out Barcelona. També treballa al departament de comunicació de l’Editorial Gustavo Gili, un referent en arquitectura i cultura visual. Ha publicat el llibre Arte Floral. Un taller contemporáneo del col·lectiu artístic Flowers by Bornay (GG, 2018). És docent de l’escola IDEP i cofundadora de Sastreria Moderna, un espai de reflexió en format pop-up sobre el consum de moda. A Instagram s’entreté fotografiant la bellesa de les coses ordinàries: @laiabeltranquerol.

Teresa Arnal

Teresa Arnal

Arquitecta Tècnica, Enginyera d’Edificació i Màster en Tecnologies per al Càlcul, Execució i Control en l’Edificació per la UPC. Des de l’any 1992, es dedica a la professió lliberal dins el cicle global de la construcció. En l’actualitat, representa als seus companys de professió com a presidenta del Col·legi d’Aparelladors amb seu a Tortosa. Observadora polièdrica amb visió apreciativa vers el que coneix i tot allò que descobreix cada dia. Proclama que les expressions culturals son la millor de les plataformes degut a que connecten sinergies i projecten territori.

Maria Bernad

Maria Bernad

Titulada en Projectes i Direcció d’Obres de Decoració, i diplomada en Disseny Gràfic i d’Interiors a l’escola Llotja. Actualment treballa com a directora d’art i dissenyadora gràfica a Lavola, empresa especialitzada en l’àmbit de la sostenibilitat. És coautora de diverses intervencions efímeres i ha obtingut, en aquest camp, el Premi Emporia de Plata, dintre dels Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera de 2018.