Pau De Solà-Morales Serra

Pau De Solà-Morales Serra

Nascut a Barcelona el 1968, és llicenciat en arquitectura i urbanisme per l’ETSAB (1993) i Doctor en disseny per l’Universitat de Harvard (2000). Està especialitzat en “arquitectura, informació i complexitat”, i en l’ús i l’aplicació de les tecnologies de la informació a l’arquitectura i el disseny, arees sobre les que ha escrit nombrosos articles. Ha estat professor visitant a la Harvard Design School, i professor i responsable de l’àrea d’informàtica de l’Accademia di architettura a l’Universitat de la Suïssa italiana. Des de 2006 és professor agregat de Tècniques de Representació i de Teoria de l’Arquitectura a l’Escola d’Arquitectura de Reus (URV), d’on actualment n’és el director.

Laura Sangrà

Laura Sangrà

Laura Sangrà és presentadora d’art del Tria 33, programa cultural diari que s’emet tant pel Canal 33 com per TV3. També escriu reportatges de moda, creativitat i tendències al Diari ARA. Va llicenciar-se en Traducció, Interpretació i Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra i va fer un postgrau en edició de publicacions periòdiques i llibres a la New York University. Des que es va graduar, ara fa 10 anys, es dedica al periodisme cultural i ha treballat a diferents mitjans, tant agències de notícies com diaris, revistes i televisions.

Núria Gil

Núria Gil

Núria Gil és doctora en Història de l’Art per la URV. Llicenciada en Geografia i Història per la UB, Màster Europeu d’Estudis Culturals Mediterranis i Postgrau en Gestió Cultural. El seu treball es desenvolupa com a docent i investigadora, gestora cultural, comissària d’exposicions i directora de l’Antena Cultural Tortosa de la URV. Les seves línies d’investigació són la inclusió cultural, el patrimoni, l’art ebrenc dels segles XIX i XX, l’art contemporani i l’educació artística i la didàctica de les ciències socials. Amb aquests temes defensa recerques realitzades tant en congressos com en publicacions principalment a Catalunya, a l’Estat Espanyol i a França. És membre del Consell Assessor del Museu de Tortosa i vocal del patronat de l’Institut Ramon Muntaner. És impulsora del Festival A Cel Obert des de la lª edició.

Maria Bernad

Maria Bernad

Maria Bernad és dissenyadora i cocreadora del festival A Cel Obert d’intervencions efímeres. És titulada en projectes i direcció d’obres de decoració, i diplomada en disseny gràfic i d’interiors a l’escola Llotja. Actualment treballa com a dissenyadora gràfica a Lavola, agència de comunicació especialitzada en l’àmbit de la sostenibilitat; també participa en l’organització d’esdeveniments com el Big Draw a la ciutat d’Amposta.