Aquest 2021 la ciutat de Tortosa acollirà de nou l’A Cel Obert. Enguany no s’obrirà convocatòria de concurs, ja que l’any passat el festival es va haver de celebrar en un format especial, a causa de la COVID-19, i les intervencions escollides pel jurat del 2020 no es van poder executar. Per tant, tot allò preparat per al 2020 es durà a terme en la pròxima edició, amb l’afegit que aquest any Tortosa és la Capital de la Cultura Catalana.

Patrimoni, art efímer, turisme cultural

A Cel Obert és el Festival d’Intervencions Efímeres de la ciutat de Tortosa que se situa en patis d’edificis amb un alt valor patrimonial. La idea basal d’aquesta proposta consisteix a convertir diferents emplaçaments amb un pes històric notori en escenaris de creacions artístiques efímeres.

Amb motiu de la celebració del festival A Cel Obert el nucli antic de la ciutat s’omplirà de creacions artístiques realitzades exclusivament per a l’ocasió i es generaran recorreguts perquè la gent pugui gaudir d’aquests elements arquitectònics tan singulars i destacats. Els artistes, els patis i la gent de carrer en sou els protagonistes.

Si encara no coneixes els patis tortosins, nosaltres t’obrim algunes de les seves portes. Si ja els coneixes et convidem a redescobrir-los.